Silahsız Özel Güvenlik Yenileme Kursu

Silahsız Özel Güvenlik Yenileme Kursu

İzmir özel güvenlik kursları olarak temel eğitimin yanında yenileme kurslarımız sayesinde de sertifikalarını yenilemenizi sağlıyoruz. Silahsız özel güvenlik sertifikanızın süresi dolmuş veya dolmak üzereyse bu yenileme eğitimini almanız gerekmektedir.
Yenileme için yasal olarak belirlenen süre: Sertifika bitiş süresine 6 ay kala bu eğitimi almak için başvurmanız gerekmektedir. En geç tarih olarak süre bitimine 6 ay kalıncaya kadar eğitimi bitirmiş olmanız ve sınava hazır bulunmanız gerekmektedir.
Özel güvenlik hizmetleri sayesinde gerçek ya da tüzel kişilerin yaşam hakkı, mülkiyet hakkı, zilyetlik hakkı gibi önemli hakları korunmaktadır. İzmir özel güvenlik kursları olarak yetiştirdiğimiz adaylar ise özel güvenlik olmaktadır. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Kanununa göre özel güvenlik görevlisi olmak isteyen vatandaşlarımızın;
  • En az ortaokul mezunu olmaları,
  • 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.
İzmir özel güvenlik kursları kimlik kartlarınızın üzerinde;
  1. Adınız ve soyadınız
  2. Silahsız ya da silahlı olarak çalışma bilginiz
  3. Fotoğrafınız yer almaktadır.
Başvurunuz ve başarılı sınav sonucunuz sonunda valilik tarafından özel güvenlik kartlarınız adreslerinize gönderilir. İzmir silahsız özel güvenlik kursu; Silahlı, silahsız ve yenileme için sizlere kurs hizmetleri vermektedir. Sizi sınava hazırlamada tecrübeli ve deneyimli kurumları tercih etmelisiniz. Bu şekilde daha donanımlı, teknik bilgisi yüksek ve meslek hayatında aktif, pratik birer güvenlik görevlisi olarak mesleğinizi severek yaparsınız.

Özel Güvenlik Kursları İçin Gerekli Evraklar

İstenilen evraklar genelde aynıdır. İzmir güvenlik kursu olarak bizim istediğimiz evraklar;
  1. 4’er adet biyometrik ve vesikalık fotoğrafınız
  2. Sertifikanızın fotokopisi
  3. Kan grubu kartınızın fotokopisi
  4. Nüfus cüzdanı fotokopisi 2 adet
  5. Sabıka kaydı (adli sicil kaydı yoktur ibareli olacak)
  6. Ö.G.G kartınızın fotokopisi
  7. Diploma fotokopisi 2 adet ve kontrol için aslı
Bu evraklarla birlikte İzmir özel güvenlik kursları kurumuza başvurabilirsiniz. Evrak konusunda merak ettiğiniz, aklınıza takılan her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Silahsız Özel Güvenlik Kursu Yenileme Dersleri

       İzmir güvenlik kursu olarak yenileme eğitiminde verdiğimiz eğitim saat ve süreleri şu şekildedir;
  • Silahlı özel güvenlik yenileme: 60 saat gün bazında: 18 gün
  • Silahsız özel güvenlik yenileme: 50 saat gün bazında: 14 gün
Kurumumuz aynı gün içinde en fazla 8 saat eğitim verebilir. Haftada bir gün izin yapmak zorundadır. Temel eğitim ve yenileme kursları arasında eğitim süreler fark göstermektedir. Her özel güvenliğin 5 yılda bir sertifikasını yenilemesi zorunludur.
İzmir özel güvenlik kursları silahsız yenileme eğitimde verilen dersler;
  •  1 saat Uyuşturucu madde bilgileri
  • 2 saat Genel kollukla ilişkileri
  • 4 saat Kalabalık yönetimi
  • 8 saat Etkili iletişim
  • 4 saat Yangın güvenliği ve tabii felaketlerde müdahale
  • 4 saat Temel ilkyardım
  • 3 saat Güvenlik sistem ve cihazları
  • 10 saat Güvenlik tedbirleri
  • 10 saat Özel güvenlik hukuku ve kişi hakları
Toplamda 50 saatlik bir silahsız özel güvenlik yenileme eğitimi verilmektedir. Bu şekilde çağın değişimlerine uyum sağlanmış olunur ve bilgiler tazelenir. Zaman içinde unutulan bilgiler geri gelir. Özellikle ilkyardım ve kalabalık yönetimi derslerinde pratik yapmak özel güvenlikler için altın değerindedir. Yeri geldiğinde ambulans ve polis gelene kadar durumu idare etmeniz, bir hastaya ilkyardım yapmanız gerekebilir. İzmir özel güvenlik kursları bu konuda pratik yapmanız için ve donanımlı birer özel güvenlik olmanız için gerekli özeni gösterir.

Kurs Ücretleri ve Kampanyalar

İzmir özel güvenlik kurs ücretleri çok araştırılan bir konudur. Ücret konusunda kurumumuza gelerek veya iletişim numaramızdan irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz. Siz değerli adaylarımıza yardımcı olmaktan memnun oluruz.
Bunun yanında kampanyaları takip ederek İzmir güvenlik kursu ücretleri konusunda yaptığımız indirim ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.
Özel güvenlik mesleği son zamanların en rağbet gören meslek gruplarının arasında yerini almaktadır. Bunun sebebi büyüyen ve gelişen Türkiye’dir. Yeni siteler, hastaneler, okullar vb. gelişmelerdir. Vakit kaybetmeden sizde silahlı özel güvenlik, silahsız özel güvenlik ve özel güvenlik yenileme kurslarımıza başvurarak birer özel güvenlik olarak meslek hayatınıza atılabilirsiniz. Sınavı başarıyla tamamlayan her adayımız birer özel güvenlik olarak kurumuzdan ayrılmaktadır.
 
Paylaş