İzmir Silahlı Özel Güvenlik Kursu

İzmir Silahlı Özel Güvenlik Kursu

İzmir silahlı özel güvenlik kursu hizmeti veren firmamız on altı yıllık tecrübesi ile sizler için uzun zamandır en iyi eğitimi verir. Silahlı özel güvenlik eğitimine; ilk defa silahlı özel güvenlik eğitimi alacaklar, daha önceki sınavlarda başarısız olanlar ya da silahsızdan silahlı özel güvenlik eğitimi almak isteyenler faydalanabilir.

21 yaşını tam doldurmuş olmak ve en az lise mezunu olmak başvurular için aranan niteliklerdir. Bunların yanında; kamu haklarından mahrum olmamak, vücut sağlığı yerinde olmak, akıl sağlığı yerinde olmak, sicil kaydı sertifikayı almaya uygun olmak gibi noktalarda da herhangi bir engeli olmayan herkes bu sertifikaya sahip olabilir. İzmir silahlı özel güvenlik sertifikası almak isteyenler adaylarımız İzmir ilinde ikametgâh ediyorlarsa bizimle iletişime geçebilirler.

Silahlı Özel Güvenlik Eğitimi Ne kadar Sürer?

15 gün civarı süren bir eğitimdir. Adayın devamsızlıklarına bağlı süre uzayabilir. Temel dersler ve silah eğitimi dersi olarak eğitimler ve dersler verilir. Temel dersler; kalabalık yönetimi(10 saat), güvenlik sistem ve cihazları(5 saat), temel ilk yardım(10 saat), uyuşturucu madde bilgisi(2 saat) GİBİ DERSLERDİR. Bunların yanında; etkili iletişim(12 saat), genel kollukla ilişkiler(4 saat), kişi koruma(9 saat), yangın bilgisi(8 saat), güvenlik tedbirleri(20 saat), özel güvenlik hukuku(20 saat) olarak temel eğitim dersleri de vardır.

Silah dersi de teorik ve uygulama şeklindedir. Aday sahaya çıkmadan önce sınıfta teorik olarak bilgilendirilir. Gerek slayt gerek videolu anlatımlarla pekiştirilir. Aday sahaya uygulama dersi için çıkartılır. Uzman kadro ile profesyonel şekilde poligonlar üzerinde atışlar gerçekleştirilir. Uygulama dersinde adaya gerekli pratiklik kazandırılır. İzmir silahlı özel güvenlik kursu sizi hem teorik hem uygulama olarak bu mesleğe profesyonel şekilde hazırlar.

Silahsızdan Silahlı Özel Güvenliğe Geçme Eğitimi

20 saatlik bir eğitimdir. 5 saat atış eğitimidir. Poligon üzerinde adaya atış eğitimi verilir. Geriye kalan 15 saat sınıflarda verilen teori eğitimdir. Silahlıya geçişte ilk önce 25 sorudan oluşan bir yazılı sınav ve atış sınavına girilir. Yazılı sınavda soruların her biri 2 puandır. Atış sınavında ise her isabetli vuruş 10 puan sayılır. 5 mermi atılır. Sınavı geçmek ve başarılı olmak için en az 60 puan alınması gerekir. Eğitimi başarı ile tamamlayan adaylara sertifika ve kimlik kartlarını almaları için işlemleri başlatılır.

İzmir silahlı özel güvenlik eğitimi verilerek eğitim tamamlanır başarı sonucunda aday sertifikaya hak kazanır. Kurumumuz sizlerin meslek hayatınızda teorik ve uygulama olarak başarılı olmanız için profesyonel ve uzman kadroyla tam donanımlı hizmet vermektedir. İzmir özel güvenlik kurs ücretleri siz değerli adaylarımız için minimum seviyede tutarak bu eğitimi almanızı desteklenmekteyiz.

Silahlı Özel Güvenlikler Nerelerde Çalışabilir?

Silahlı özel güvenlik silah taşıma yetkisi bulunan özel güvenlik türüdür. Hem özel hem de kamu da silahlı özel güvenlikler karşımıza çıkmaktadır. Tehlike arz eden durumlarda, kanunen belirtilen durumlarda silah taşıma ve silahını kullanma yetkisine sahiptir. Silahını profesyonel kullanabilmesi için profesyonel bir eğitim şarttır. İzmir silahlı özel güvenlik kursu olarak yılların tecrübesi ile size gereken eğitimi vermekteyiz.

İzmir özel güvenlik sertifikası almanızla beraber nerden aldığınızda çok önemlidir. Size pratiklik ve tecrübe katacak, meslek hayatınıza yön verecek kurumlar seçmelisiniz. Silahlı özel güvenliklerin çalışabileceği bazı alanlar:

Site, apartman, konut güvenliğini sağlayabilir. AVM, konser, maç, organizasyon, konferans gibi kalabalık etkinlik bölgelerinde çalışabilir. Tiyatro ve sinema gibi gösteri merkezlerinde çalışabilir. Üniversite, okul, lise gibi eğitim kurumlarında çalışabilir. Önemli kişilerin bireysel korumalığını yapabilir. Restoran, bar gibi mekân ve gece kulüplerinde koruma görevinde çalışabilir. Hastane gibi kurum ve kuruluşlarda çalışabilir. Günlük hayatta artık nereye gidersek gidelim sıkça karşılaştığımız bir meslek grubu haline gelmiştir. Bunun temel nedeni insanoğlunun korunma ve güvenlik ihtiyacının artmasından kaynaklıdır. Duyduğumuz olumsuz haberler karşısında insanoğlu her zaman bir korunma ihtiyacı hissetmekte ve bulunduğu yerlerde güvenliği sağlayacak bir meslek grubuna ihtiyaç duymaktadır.

İzmir özel güvenlik kursu olarak değerli adaylarımıza bu mesleki bilinci hissettiriyoruz. Bu bilinç doğrultusunda adaylarımızı yönlendirerek mesleki başarı elde etmelerini sağlıyoruz. Bu mesleği yapmak isteyen değerli adaylarımız içinde İzmir özel güvenlik kurs ücretlerini makul seviyelerde tutarak sertifikayı almanızı sağlıyoruz. Ücret ve evrak bilgisi hakkında detaylı bilgi almak isterseniz İzmir özel güvenlik kursu iletişim numaramızdan ulaşabilir ya da kurumumuzu ziyaret edebilirsiniz.
Paylaş