Özel Güvenlik Sertifikası Nasıl Yenilenir?

Özel Güvenlik Sertifikası Nasıl Yenilenir?

Özel güvenlik sertifikası nasıl yenilenir? Özel güvenlik sertifikası alındıktan sonra o sertifika 5 sene geçerli olmaktadır. 5 sene bittikten sonra ise yenileme işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Peki, özel güvenlik sertifikası nasıl yenilenir? Yenileme işlemini gerçekleştirmek için bazı belgeler gerekmektedir. Bu belgeler ise şu şekildedir
Silahsız veya silahlı eğitimin sertifikasına göre ibare düzenlenmelidir. 4 tane biyometrik fotoğraf, Güvenlik kimlik kartının fotokopisi, Nüfus cüzdanının fotokopisi, İkametgâh belgesi, Sabıka kaydının bulunmadığına ait olan bir belge, Diplomanın hem kendisi hem de fotokopisi gibi belgeler gereklidir.
Bu belgeleri aldıktan sonra gerekli yerlere müracaat edilir ve daha sonra ise bu belge yenilenir. Yenileme işlemi kısa zaman içerisinde gerçekleşir.  Ancak sertifika almak için bilinmesi gereken şudur; iyi bir kurs aracılığı ile sertifika alınmalıdır. Kurs profesyonel ise kısa zaman içinde eğitim alınabilir ve hemen sertifika sahibi olunabilir. Tam aksi bir surum söz konusu olduğunda bu işlem daha uzun bir zaman alacaktır.

Özel Güvenlik Sertifikası Yenileme İşlemi

Özel güvenlik sertifikası nasıl yenilenir? Yenileme işlemini gerçekleştirmek için istenilen belgeler mutlaka hazır edilmelidir. Bunun ardından ise sertifikayı almış olduğunuz kursa gitmeniz ve hemen ardından ise kurs kayıt işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Özel Güvenlik Sertifikası Nasıl Yenilenir İzmir Kursa kayıt olduktan sonra kısa bir süre belirli eğitimler alınır.
Kursa eğitim bittikten sonra poligon eğitimi alınmaktadır. Bunun ardından ise atış antrenmanları gerçekleşir. Daha sonra ise ögg sınavı gerçekleşir. Bu sınav atışlık sınavıdır.  Hemen ardından özel güvenlik şube müdürlüğüne gitmeniz ve kimliğinizi yenileme işlemi için randevu almanız gerekmektedir. Burada ki işlemler yaklaşık olarak 1 ay kadar zaman sürecektir. Soruşturma başlatılır ve bu soruşturmanın sonucu olumlu olur ise dilekçe vermeniz gerekmektedir. Dilekçenin ardından ise 1 hafta içerisinde kimliğiniz adresinize gelir.

İzmir Özel Güvenlik Sertifikası

Özel güvenlik sertifikası almak isteyen kişiler belirli kurslardan kısa zaman içerisinde alabilirler. Özel güvenlik sertifikası nasıl yenilenir? Sertifika alındıktan kısa zaman içerisinde yenilenmesine gerek yoktur. Ancak 5 sene dolduğunda yenileme işlemini gerçekleştirmek gerekmektedir. Özel güvenlik sertifikası nasıl yenilenir İzmir? Yenileme işlemi son derece kolaydır ve çeşitli belgeler sonucunda yenileme işlemi gerçekleşmektedir.
Yenileme işleminin ardından ise tekrardan iş başvurusu yapabilmeniz mümkündür. Ancak yenileme işlemini gerçekleştirmek için de kaliteli bir kurs tercih etmeniz gerekecektir. Kaliteli kurs sayesinde kısa zaman içerisinde sertifika almaya hak kazanabilirsiniz. Kursumuz sizlere beklediğiniz hizmeti kısa zaman içerisinde verir. Kursumuza kayıt olduktan sonra hemen beklediğiniz hizmeti bizden alabilirsiniz. Uzun zamandır kursiyerlerimize hizmet sağlamaktayız. Maksimum düzeyde hizmet sağladığımızı düşünüyoruz.

Özel Güvenlik Yenileme

Özel güvenlik sertifikası nasıl yenilenir? Yenileme işlemi çok basittir. Birçok kişi İzmir Özel Güvenlik Sertifikası Nasıl Yenilenir sorusunun cevabını merak ediyor. Yenileme işlemi mutlaka yaptırılmalıdır. Bir kişi kursa kayıt olup gerekli olan sınava giriş yaptıktan sonra sertifika almaya hak kazanır. Ancak bu sertifika süresi 5 senedir.
5 sene dolduğunda ise kişinin tekrar kursa kaydını yaptırması ve daha sonra kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmediği takdirde ise tekrardan belgeyi kullanamaz ve aynı zamanda iş başvurusunda bulunamaz. Kurs seçimi de son derce önemlidir. Çünkü kurs tercih ederken o kursun profesyonel olması ve deneyime sahip olması gerekmektedir. Deneyimli bir kurs sayesinde insanlar kısa zaman içerisinde belge sahibi olabilir ve aynı zamanda yenileme işlemini gerçekleştirebilir.
Uzun senelerdir sizlere kurs konusunda hizmet imkânı sağlıyoruz. Güvenlik sertifikası almak isteyen kişilerin tercih ettiği tek adresiz. Müşterilerimize çok önem verir ve onların beklentilerini en iyi şekilde karşılarız. Özel güvenlik sertifikası nasıl yenilenir İzmir konusu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız öncelikle bize ulaşım sağlayabilirsiniz ve bizden hizmet alabilirsiniz.
Paylaş