Özel Güvenlik Ne İş Yapar?

Özel Güvenlik Ne İş Yapar?

Özel güvenlik kursu İzmir olarak hizmet veren firmamız özel güvenlik sektörüne nitelikli personel kazandırmaktadır. Kurs eğitimimizi silahlı olarak 18 gün silahsız olarak 14 günde tamamlayıp sınavı geçtiğinizde özel güvenlik sertifikasına sahip olursunuz. Sertifika geçerliliği 5 yıldır.

İş insanlarının hizmet sektörlerinin artmasıyla korunmaya duyulan ihtiyaç da artmıştır. Özel güvenlik sektörü bu ihtiyacı karşılamak için ortaya çıkmıştır. Özel güvenlik görevlileri temel görevleri olan korumanın yanı sıra şu işleri de gerçekleştirmektedir:

1. İş yerine gelen bireylere danışma hizmeti vermek
2. Ziyaretçi ve çalışanların girişlerini ve çıkışlarını kaydetmek
3. Ortaya çıkan güvenlik sorunlarında kamera kayıtlarının güvenliğini sağlamak, gerekirse kayıtları incelemek
4. Çalışma alanındaki güvenlik kurallarına uyulmasını sağlamak
5. Acil durum anında tahliye işlemleri için bireyleri yönlendirmek
6. Çalışma alanında bir suç işlendiğinde kolluk kuvvetlerini haberdar etmek
7. İş yerine giriş çıkışlarda üst veya çanta araması yapmak

Bu görevleri yerine getirebileceğini düşünen bireyler Özel Güvenlik Nasıl Olunur Sorusunu sormaktadır. İzmir’de hizmet veren kursumuzda silahlı veya silahsız özel güvenlik eğitimlerini tamamlayıp sınavı geçerek özel güvenlik sertifikasına sahip olabilirsiniz. Sertifikanız sayesinde kamu veya özel işyerlerinde çalışabilirsiniz. Silahlı eğitimlere kayıt olabilmeniz için en az lise mezunu olmanız gerekmektedir.
Özel güvenlik kursu İzmir olarak bizi tercih ettiğinizde nitelikli eğitimler alırsınız. Tecrübeli eğitmenlerimiz sınava yönelik doğru yönlendirmeler yapmaktadır. Eğitimlere uygun sınıf ortamlarımızda öğrenim sürecini sağlıklı bicimde tamamlarsınız. Kariyeriniz için İzmir özel güvenlik kursu olarak bizi tercih edin.

İzmir Özel Güvenlik Kursu

Güvenlik kursu İzmir gibi büyük şehirlerde rağbet gören eğitim kurumlarındandır. Gereken eğitim süreçlerini tamamlayıp sınavlarda başarılı olunduğunda özel güvenlik sertifikasına sahip olunur. Bu sertifika ile bireyler özel veya kamu kurumlarında iş sahibi olabilir, kariyer hedeflerini gerçekleştirebilirler.

Özel güvenlik eğitim kursları silahlı ve silahsız olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.  İzmir silahsız güvenlik kursu olarak hizmet veren kurumumuzdan 100 saatlik eğitim sürecini 14 günde tamamlayarak sınavlara girmeye hak kazanabilirsiniz. Kursumuzdan aldığınız sertifikayla hastanelerde, eğitim kurumlarında, fabrikalarda, havalimanlarında, konut ve sitelerde görev yapabilirsiniz. Eğitim almak için 19 yaşından gün almanız ve en az ilkokul mezunu olmanız gerekmektedir. İzmir silahlı güvenlik kursu eğitim programımıza katılabilmeniz için 22 yaşından gün almış ve lise mezunu olmanız gerekmektedir. 120 saatlik eğitim sürecini 18 günde tamamlayabilirsiniz. Kursumuzdan aldığınız silahlı özel güvenlik sertifikasıyla bankalarda, şirket yöneticilerin özel görüşmelerinde, eğlence mekanlarında ve daha bir çok alanda çalışabilirsiniz. Nitelikli eğitim ve kariyer hedefleriniz için Özel güvenlik kursu İzmir tercihlerinizde önceliği bize verin.

Özel Güvenlik Kursu İzmir

Özel güvenlik kursu İzmir gibi kalabalık kentlerde birçok kişinin kariyer hedeflerine yardımcı olmaktadır. Kurs seçimleri alınan eğitimlerin niteliği açısından önemlidir. Tecrübeli eğitmenlerin yönlendirmeleri ile geçen eğitim süreci sonunda bireyler sınavda daha başarılı olmaktadır. İzmir’de hizmet veren kursumuzda tecrübeli eğitmenlerimizden faydalanabilir, kolay biçimde sertifikanıza sahip olabilirsiniz.

İzmir’de özel güvenlik kursu olarak öğrenci odaklı hizmet veren kurumumuzu tercih edebilirsiniz. Sertifika almak için son aşama olan sınavda başarısız olmanız durumunda 4 kez daha sınava girme hakkınız bulunmaktadır. Bu sınavlarda yalnızca sınav harcını yatırırsınız. Kariyer hedeflerinizi öğrenci odaklı bir kurumla yapmak isterseniz bizi tercih ediniz.

İzmir Özel Güvenlik Kursu Fiyatları

İzmir özel güvenlik kursu fiyatları firmadan firmaya değişiklik gösterebilmektedir. Kursiyerin silahlı veya silahsız kurs programı seçmesi de fiyatları etkilemektedir. Sağlık raporu, kimlik ücreti gibi ekstra masraflar olmadığında özel güvenlik olmak makul ücretlere mümkündür. Kısa bir eğitim sürecini uygun fiyatlara tamamlayıp kariyer hedefi çizmek birçok insana cazip gelmektedir. Ortalama kurs ücreti 1300- 1800 arasındayken özel güvenlik görevlisinin maaşı 4250 ile 8210 TL arasında değişmektedir.

İzmir’de sunduğumuz özel güvenlik kursları ile kariyer hedeflerinizi çizmenizde yardımcı oluruz. Tecrübeli eğitmenlerimiz sizi sınav sürecine hazırlar. Silahlı eğitim programımızda uygun silahlarla atış talimi yaparak tecrübe kazanırsınız. Özel güvenlik kursu fiyatımız birçok kursiyer tarafından uygun bulunmaktadır. Nitelikli eğitimi uygun fiyatlara öğrencilerimize ulaştırırız. Özel güvenlik kurs fiyatımız hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizde bulunan irtibat numarası üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Bu numara üzerinden diğer maliyetler için de bilgi alabilirsiniz.

 
Paylaş