Özel Güvenlik Kursları Kaç Ay Sürer?

Özel Güvenlik Kursları Kaç Ay Sürer?

Özel güvenlik kursları kaç ay sürer? Bu sorunun yanıtını merak eden çok sayıda kişi vardır. Sizde bu sorunun yanıtı merak ediyorsanız doğru sayfada olduğunuzu belirtelim. Özel güvenlik olmak isteyen bir birey mutlaka bu kursa katılım sağlamalıdır. Sadece kursa katılım sağlamak yetmiyor ve aynı zamanda bir sınava girmeli ve bu sınavdan başarılı sonuç elde etmelidir. Sınavdan başarılı olduktan sonra bu belgeyi almaya hak kazanır.  Özel güvenlik kursları kaç ay sürer?  Özel güvenlik kursuna katılmayı düşünüyorsanız ve kaç ay süreceğini merak ediyorsanız bu sizin tercihinize bağlı farklılık gösterir. Silahlı eğitim almak istiyorsanız 017 gün bir kursa katılmanız gerekecektir. Eğer silahsız eğitim alacaksanız o zamanda 13 gün boyunda kursa katılım sağlamanız gerekmektedir. Bu derslere düzenli bir şekilde katılım sağlarsanız kısa zaman içerisinde sertifikayı alırsınız. Şimdi sizlere özel güvenlik kursu dersleri hakkında bilgi vereceğiz. O halde sizde yazımızın devamını okumaya başlayabilirsiniz.

Özel Güvenlik Kursu Dersleri

Özel güvenlikçi olmak isteyen her birey düzenli bir şekilde kursa katılım sağlamalıdır. Kursa katılım sağlamasında ki amaç sınavdan başarı elde edebilmesidir. Çünkü gireceği sınavda kursta katıldığı dersler çıkmaktadır. İyi bir kurs sayesinde ise daha kısa zaman içerisinde sertifika alınabilir. Özel güvenlikçiler pek çok yerde çalışabilmektedir. Peki, özel güvenlikçilerin aldığı maaş nedir? Genel olarak maaşlar her zaman değişiklik gösterir. Çünkü çalışılan yere bağlı olarak maaşlarda farklı olacaktır. Aynı zamanda sadece çalışılan yere göre değil almış olduğunuz sertifikaya göre de maaşlar farklı olabilir. Kıdemli bir kişi daha yüksek düzeyde maaş alır. İşe yeni başlayan bir kişi ise diğerlerine göre daha alt seviye de maaş almaktadır. Peki, özel güvenlik kursu dersleri nelerdir? İşte özel güvenlik kursu almak için girilmesi gereken dersler şu şekildedir;
Güvenlik tedbirleri, özel güvenlik hukuku ve kişi hakları, Güvenlik sistem ve cihazları, Temel ilk yardım, Silah bilgisi ve atış, Genel koltukla ilişkiler, Kişi koruma, Kalabalık yönetimi, Etkili iletişim, Uyuşturucu madde bilgileri, Yangın güvenliği ve tabii felaketlerde müdahale tarzı…

Özel Güvenlik Kursu Kaç Gün

Özel güvenlik kursları kaç ay sürer? Ya da özel güvenlik kursu kaç gün? Özel güvenlik kursu ay sürmez ve en fazla 17, gün sürer. Oda eğer silahlı güvenlik sertifikası almak istiyorsanız 17 gün sürmektedir. Silahsız güvenlik sertifikası alan kişilerin ise 13 gün eğitimi olmaktadır. Bu kurslara mutlaka dâhil olmak gerekir. Çünkü bu kurslar sayesinde en kısa zaman içerisinde belge almak mümkün olacaktır. Yani özel güvenlik kursu kaç ay sürer sorusunun cevabı en fazla 17 gündür. Sizde kısa zaman içerisinde güvenlik sertifikası alabilirsiniz.

İzmir Özel Güvenlik Kaliteli Hizmet

Özel Güvenlik Kursları Kaç Ay Sürer? Bu soru en fazla merak edilen soruların başında yer alır. Ancak bu işlem çok uzun sürmez.  Peki, özel güvenlik kursu kaç gün sürer? Genellikle bazen 17 bazen 13 gün olmaktadır. Özel güvenlik İzmir olarak 16 senedir sizlere bu kapsamda hizmet imkânı sağlamaktayız. Kursumuzda uzman teknik bilgi seviyesi maksimumum düzeyde olan eğitmenlerimiz mevcuttur. Bu eğitmenlerimiz sayesinde ise kısa zaman içerisinde bizden hizmet alabilmeniz mümkün olacaktır.
En iyi hizmeti sizlere kısa süreçte vereceğimize inanıyoruz. İzmir özel güvenlik olarak aynı zamanda fiyatlarımız çok uygundur. Diğer firmalar ile ilgili karşılaştırma yaparsanız ne kadar uygun düzeyde hizmet sağladığımızı görürsünüz. Uzun senelerin vermiş olduğu bir geçmişimiz söz konusudur. Çünkü kendimizi yeterinde geliştirdik ve hala da öğrencilerimiz için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Her zaman için yenilikçi olmaya özen göstereceğiz. Kursiyerlerimizin ise memnuniyetlerini sağlamaya çaba gösteririz. Sizde kalitesinden ödün vermeyen ve aynı zamanda fark yaratan bir kurs arıyorsanız özen güvenlik İzmir olarak bizi tercih edebilirsiniz ve bizden hizmet alabilirsiniz.
 
Paylaş