İzmir Güvenlik Kursu

İzmir Güvenlik Kursu

Güvenlik kursu İzmir gibi büyük şehirlerde tercih edilmekte, birçok birey kariyer planlamalarını bu kurs üzerinden gerçekleştirmektedir. Silahlı ve silahsız olarak tercih edilebilen eğitim programları 14-18 gün sürmektedir. Özel güvenlik sertifikasına sahip olmak isteyen bireylerin eğitim sürecine önem vermeleri, nitelikli eğitim veren kurumları tercih etmeleri gerekmektedir. İzmir özel güvenlik kursu olarak hizmet veren kurumumuz öğrenci odaklı hizmet vermektedir. Sahip olduğumuz deneyimli eğitimcilerimiz kursiyerleri sınavlara en iyi şekilde hazırlar. Özel güvenlik kursu için nitelikli eğitim arayanlara en doğru adres kurumumuzdur.
İzmir özel güvenlik kursu olarak hizmetlerimizi gerçekleştirdiğimiz 16 yıllık sürede pek çok kursiyerimizi işlerine kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz. Silahsız veya silahlı eğitim programlarımızı tamamlayıp sertifikasını alan kursiyerlerimiz hastane, banka, site vb. alanlarda iş imkanı bulmuştur. Siz de kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için tecrübeli, nitelikli bir kurs arıyorsanız bizi tercih edebilirsiniz.

İzmir Silahsız Özel Güvenlik Kursu

İzmir özel güvenlik kursu olarak hizmet veren eğitim kurumumuzda silahsız özel güvenlik eğitimleri verilmektedir. Silahsız özel güvenlik kurs programımızda eğitimler 14 gün sürmektedir. 14 gün süre içerisinde kursiyerler 100 saatlik derse girerler. Silahsız özel güvenlik eğitim programından yararlanabilmek için T.C vatandaşlığına sahip olmanız, 19 yaşınızdan gün almış olmanız, en ilkokul (8 yıllık eğitim) mezunu olmanız gerekmektedir.
İzmir silahsız özel güvenlik kursu eğitim programımıza kayıt yaptırmanız için gerekli evraklar şunlardır: 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 adet biyometrik fotoğraf, Diploma veya öğrenci belgesi (Belgelerin yerine geçen fotokopi de geçerlidir), Silahsız özel güvenlik görevlisi olur ibaresi bulunan sağlık raporu (Raporun tam teşekküllü devlet hastanesinden alınması gereklidir.).
Gerekli şartlara sahipseniz belirtilen evrakları getirerek eğitimlere başlayabilirsiniz. Eğitimler sonucunda gireceğiniz sınavda başarılı olmanız halinde sertifikanızı alırsınız. Sertifika geçerlilik süreci 5 yıldır, dolmasına 1 yıl kala yenileme eğitimi almanız gereklidir. Sınavda başarısız olursanız kursumuz 4 kez daha sınava giriş hakkı sunmaktadır. Tekrar girdiğiniz sınavlarda yalnızca sınav harcını yatırırsınız.

İzmir Silahlı Özel Güvenlik Kursu

Güvenlik kursu İzmir, İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde daha fazla rağbet görmektedir. Çalışılabilecek alanın genişliği, kalabalık nüfus, kısa süren eğitim ile kesin iş imkânı bireylere çekici gelmektedir. Silahlı özel güvenlikler daha kolay iş bulabilmekte, daha geniş işveren kitlesine hitap edebilmektedir.
Silahlı özel güvenlik eğitimleri alabilmek için kişilerin T.C vatandaşı olmaları, 22 yaşından gün almış olmaları, lise mezunu olmaları şarttır. Şartlara uygun olan bireyler 120 saatlik eğitimi 18 gün içerisinde almaktadır. Silah dersi kapsamında 15 metre mesafeden mermi atış talimi yaptırılmaktadır. Sınavda 100 adet temel çoktan seçmeli sorudan oluşan bir test, silahlı eğitime dair 25 sorudan oluşan bir teste girilir ve 5 adet atış yaptırılır.
İzmir özel güvenlik kursu olarak hizmet veren kurumuzda silahlı özel güvenlik eğitimleri verilmektedir. Kursumuza katılmak için getirmeniz gereken evraklar yukarıda belirtilmiştir. En iyi İzmir silahlı özel güvenlik kursu için bizi tercih edin.

İzmir Özel Güvenlik Kurs Fiyatları

Güvelik kursu İzmir gibi büyük şehirlerde daha fazla rağbet görmektedir. Kısa süren eğitimler, az maliyet kariyer planlarını özel güvenlik üzerine kuran bireylere çekici gelmektedir. Özel güvenlik kursları kısa sürede iş imkanı sunduğundan harcanılan masrafı kısa sürede karşılamaktadır.
İzmir’de özel güvenlik kursu olarak hizmet veren kurumumuzda silahlı ve silahsız eğitimler verilmektedir. İzmir özel güvenlik kursu arayışlarınıza son verecek kurumumuzda eğitim ücretleri makuldür. Nitelikli eğitimi uygun fiyata almak, kariyer planınızdaki ilk adımı ekonomik biçimde atmak için bizi tercih edebilirsiniz. Kurs fiyatları ve diğer işlemler üzerine daha fazla bilgi almak için web sitemizde bulunan telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz.
 
Paylaş