İzmir Güvenlik Kursu Ücretleri

İzmir Güvenlik Kursu Ücretleri

İzmir özel güvenlik kursları arasında 2005’den beri 16 yıldır devam eden tecrübemizle adaylarımızı başarıya ulaştırıyoruz. İzmir güvenlik kursu ücretleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler irtibat numaramızdan hemen iletişime geçebilirler. Özel güvenlik mesleği artık günümüzde geniş çalışma alanlarına sahip ve aranan bir meslek grubudur. Hastanelerde, otoparklarda, spor müsabakalarında, konserlerde, bina güvenliğinde, işyerlerinin güvenlik kulübelerinde sıkça bu meslek grubuna rastlanmaktadır. Günümüz şartlarında önü açık meslekler tercih etmek mesleki kariyerinizi etkiler.
Peki bu alanlarda özel güvenlikler nerelerde karşımıza çıkar? Alışveriş merkezleri için; otopark, giriş ve çıkışlarda, her katta güvenliği sağlayıcı olarak devriye atan özel güvenlikler görürüz. Hastanede; hastane girişinde, hastane otoparkında, ameliyathane, doğumhane gibi girişlerin başında özel güvenlikleri görürüz. Bankalarda, hem bankanın güvenliğini sağlamak için hem müşterilerin güvenliğini sağlamak için bulunurlar. Havaalanlarında, tren garlarında, terminallerde güvenliği sağlarlar. Site ve bina gibi toplu yaşam alanlarında güvenliği sağlarlar.
İnşaat, fabrika ve şantiyelerde; Malzeme çalınmasını önleme, gece güvenliğini sağlama gibi görevleri bulunur. Okullarda: Özellikle son yıllarda okullar için güvenlik tedbirleri sıkılaştırılmıştır. Gerek öğrenci güvenliği için gerekse okul önlerinde uyuşturucu madde teşvikine yol açan kişilerden okulu ve öğrencileri korumak için özel güvenlikler görevlendirilir. Günümüz şartlarında tercih edilebilecek, önü açık sayılı mesleklerdendir. Hiç vakit kaybetmeden kurumumuz ile iletişime geçerek İzmir güvenlik kursu ücretleri hakkında bilgi alarak aday olabilirsiniz.
5188 Sayılı Özel Güvenlik Kanununa göre özel güvenlik görevlisi olmak isteyen vatandaşlarımızın; En az ortaokul mezunu olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kurumumuz siz değerli adaylarımız için gerekli belgeleri teslim aldıktan sonra size profesyonel bir ekiple eğitimi verir. Sınav başarınızdan sonra bu sertifikayı almaya hak kazanırsınız. Özel güvenlik sertifika fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz kurumumuzla irtibata geçebilirsiniz.

Özel Güvenlik Olmak için Aranan Şartlar

Silahsız özel güvenlik olmak için aranan şartlar;
  1. T.C. vatandaşı olmak
  2. Vücut ve akıl sağlının yerinde olması
  3. Çeşitli suçlardan 6 aydan fazla hapis cezası almamış olmak
  4. 18 yaşını doldurmuş olmak yani 19 yaşından gün almak
  5. En az ilköğretim yani 8 yıllık eğitim mezunu olmak
Silahlı özel güvenlik olmak için aranan şartlar;
  1. T.C. vatandaşı olmak
  2. Vücut ve akıl sağlığının yerinde olması
  3. Çeşitli suçlardan 6 aydan fazla hapis cezası almamış olmak
  4. 21 yaşını doldurmuş olmak yani 22 yaşından gün almak
  5. En az lise mezunu olmak
Kursa katılmak için kursun sizden isteyeceği evraklar; 3 adet biyometrik fotoğraf,  Nüfus cüzdanınızın fotokopisi,  Diploma fotokopisi,  Sağlık raporu(tam teşekküllü bir hastaneden alınması gerek)
Erkekler gibi kadın adaylarımız da bu sertifikayı alabilir ve mesleki hayatta çalışabilirler. Gece ve gündüz vardiyalı olarak çalışabilirler. Bu yüzden bu meslekte çalışmak isteyen adayların esnek çalışma saatlerine uyum sağlamaları gerekmektedir.  İzmir güvenlik kursu ücretleri miktarını minimum seviyede tutarak bu adaylık aşamanızda daima yanınızdayız.

Özel Güvenlik Eğitimi Sonrası ÖGG Sınavı

Kurumlarda özel güvenlik eğitimini tamamladıktan sonra adaylara 4 sınav hakkı tanımlanır. 4 sınavda da başarısız olursa sınav hakları tükendiğinden eğitim başarısız olarak sonuçlanır ve sertifika verilemez. Bu durumda tekrar eğitim alınıp sınava girilmesi gerekir.
Eğitimi tamamlayıp sınava katılmadığınızda girmeseniz bile 1 sınav hakkınızı kullanmış olursunuz. 3 sınav hakkınız kalır. Harç ödeyerek bu sınavlara katılım sağlayabilirsiniz. Sınavdan geçmek için en az 60 puan almanız gerekmektedir. İzmir özel güvenlik kursu ücretleri hakkında detaylı bilgi için alt başlığımızı okuyabilirsiniz.

İzmir Özel Güvenlik Kurs Ücretleri

Kurs ücretleri kurumun alacağı kurs ücreti, özel güvenlik kimlik kartı ve sağlık raporu için ödemelerde bulunmaktadır. İzmir güvenlik kursu ücretleri hakkında bilgi almak için kurumumuz ile irtibata geçebilirsiniz. Gerek taksitlendirme gerek peşinat konusunda merak ettikleriniz hakkında irtibat numaramızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Özel güvenlik sertifika fiyatları silahlı ve silahsız olarak alacağınız eğitime bağlı olarak değişiklik gösterir.
Kurumumuzun 2005 den beri vizyonu alanında başarılı, disiplinli, iş ahlakına önem veren özel güvenli görevlileri yetiştirmektir. Bu vizyonun yanında size kaliteli ve bütçenizi yormayacak uygun fiyatlı eğitim vermektir. Yıllardır İzmir’ de İzmir güvenlik kursu ücretleri değerli adaylarımızın yararlanabileceği miktarlarda tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz. Daima yanınızda destekleyiciyiz.
Paylaş